Onze vinyl achtergronden staan bekend om hun hoge kwaliteit. Het vinyl is leverbaar in verschillende maten en kleuren. De dikte van ons vinyl is 440 gram per m², wat gelijk staat aan een dikte van ongeveer 0,4 mm. Vinyl is erg makkelijk schoon te houden en is UV licht bestendig. De matte afwerking geeft een glansvrije achtergrond. De kleuren op ons vinyl zijn volledig geïmpregneerd, dit garandeert een langdurige kleurechtheid. Tevens is ons vinyl voorzien van een brandvertragende coating. Onze vinyl achtergronden worden op rol geleverd en zijn voorzien van een stevige aluminium kern. Hierdoor wordt doorhangen van de rol tot het minimum beperkt. Vinylrollen met een breedte van 272 cm en 294 cm zijn voorzien van een aluminium as welke een binnen diameter heeft van 45 mm. De vinylrollen met een breedte van 200 cm hebben een aluminium as met een binnen diameter van 47 mm. Onze vinylrollen passen daarom op de meest gangbare ophangsystemen. Het vinyl is verlijmd met de aluminium as. Deze lijmlaag kan het totaalgewicht van een afgerolde rol niet langdurig dragen. Om het afrollen van en schade aan de vinylrol te voorkomen, adviseren wij altijd een of twee degelijke achtergrondklemmen te gebruiken.

Verzendkosten lengtegoederen

Bij een bestelling van lengtegoederen, producten met een lengte vanaf 1.35 meter, worden altijd verzendkosten berekend. De verzendkosten voor lengtegoederen zijn voor levering in Nederland € 9,95 voor 1.35 meter rollen/pakketten en € 15,00 voor 2.72 meter rollen/pakketten. Voor levering in Duitsland en België zijn de verzendkosten respectievelijk € 9,95 voor 1.35 meter rollen/pakketten en € 22,50 voor 2.72 rollen/pakketten. Voor verzending naar andere landen, neem hiervoor contact met ons op. Voor het verzenden van lengtegoederen, met een lengte van 3 meter en langer, geldt een levertijd van 1-3 werkdagen. Deze producten worden, vanwege de lengte, met speciaal vervoer verzonden.

Kleuren kunnen afwijken!
Wij doen ons best om de kleuren van onze achtergronden zo kleurecht mogelijk weer te geven. De kleuren van onze producten op onze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe de kleuren worden weergegeven.


Weergave: | Meer