€ 95,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Bresser BR-8P PS Achtergronddoek 3x6 Wit
Het Bresser BR-8P PS achtergrond doek is een nagenoeg kreukelvrije achtergronddoek welke door het formaat zeer geschikt is voor bijvoorbeeld studio’s en locatie. Doordat er gebruik wordt gemaakt van katoen in combinatie met polyester van hoge kwaliteit is het doek licht van gewicht en heeft het een matte afwerking. Het doek is zeer kleurvast, ook onder direct licht en extra zware belichtingen.

De Bresser BR-8P PS achtergrond doek  is voorzien van zeer degelijk gestikte uitsparing waarmee u het doek kunt ophangen aan een achtergrond-standaard. Het doek is in de wasmachine uit te wassen. Mochten er tijdens het wassen eventuele kreukels ontstaan dan kunnen deze makkelijk worden weggewerkt met een strijkbout terwijl het doek hangt. Het doek is voorzien van een zoomtunnel zodat het eenvoudig gebruikt kan worden met een achtergrondsysteem.


Kenmerken
- Formaat 3x6 meter
- Vervaardigd uit katoen en polyester
- Hoge kwaliteit
- Matte afwerking
- Voorzien van zoomtunnel (korte zijde)
- Wasbaar

Leveringsomvang
- Bresser BR-8P PS Achtergronddoek 3x6 Wit

Houd er rekening mee dat achtergronddoeken de eigenschap hebben niet direct kreuk- en vouwvrij zullen zijn. Doeken zullen altijd uitgehangen en opgespannen moeten worden. Het strijken van het doek (koud strijkprogramma) helpt hierbij ook.


| Meer


Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 95,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen