€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Bresser BR-ES300 Alu Expan System
Het Bresser BR-ES300 Alu Expan System is geschikt voor het gebruik van losse papier- en stofachtergronden. Het modulaire systeem bestaat uit drie elementen van elk 1 meter lang en heeft een buitendiameter van 47 mm. Wordt geleverd met twee koppelstukken waarmee de elementen met elkaar verbonden worden. Voor montage is een inbussleutel nodig. De koppelstukken worden in de kern van de elementen geplaatst. Door de inbusschroeven aan te draaien worden de koppelstukken gefixeerd en zorgen zo voor een degelijke en solide verbinding. De dwarsligger heeft bij volledige montage een breedte van 3 meter. De minimale breedte van het systeem is 2 meter als men twee elementen gebruikt. Het BR-ES300 systeem is compatible met handmatige en elektrische achtergrondsystemen welke gebruik maken van de bekende witte pluggen.

Onze Folux papierrollen, 2.72x11 meter, hebben een kartonnen kern met een binnendiameter van 54 mm. Het BR-ES300 systeem past ruim in de kern van deze serie papierrollen. Houd er rekening mee dat de rol niet strak om het BR-ES300 systeem fixeert wordt.

Kenmerken
- Solide aluminium kern
- Eenvoudige montage
- Maximale breedte van 3 meter
- Minimale breedte van 2 meter
- Buitendiameter van 47 mm

Leveringsomvang
- 3x Aluminium buis
- 2x Koppelstuk

Verzendkosten lengtegoederen

Bij een bestelling van lengtegoederen, producten met een lengte vanaf 2 meter, worden altijd verzendkosten berekend. De verzendkosten voor lengtegoederen zijn voor levering in Nederland € 9,95 voor 2 meter rollen en € 15,00 voor 2.72 meter rollen. Voor levering in Duitsland en België zijn de verzendkosten respectievelijk € 9,95 voor 2 meter rollen en € 22,50 voor 2.72 rollen. Voor verzending naar andere landen, neem hiervoor contact met ons op. Voor het verzenden van lengtegoederen, met een lengte van 3 meter en langer, geldt een levertijd van 1-3 werkdagen. Deze producten worden, vanwege de lengte, met speciaal vervoer verzonden.

| Meer


Foto('s):

Verzendkosten

€ 15,00 

Voorraad

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen