Waarom LED-lampen?
Een belangrijk kenmerk van LED-lampen is het lage energieverbruik, LED-lampen verbruiken vele malen minder dan bijvoorbeeld gloei-, halogeen-, en zelfs dan spaarlampen. Hierdoor bespaard u niet alleen op uw energienota maar dit maakt ook langdurig gebruik met accu’s mogelijk. Naast het lage energieverbruik hebben LED-lampen geen opwarmtijd nodig en hebben ze een zeer lange levensduur van ca. 50.000 branduren! LED-lampen hebben een zeer lage warmte ontwikkeling waardoor werken met eventuele filters geen gevaar voor uw of uw studio oplevert!

Waarom LS LED-lampen?
De firma LS is al ruim 20 jaar een toonaangevende speler in de productie van foto en video verlichting. Wereldwijd vinden de producten aftrek bij vooral professionele gebruikers in de foto, video en broadcast wereld.

Als u kijkt naar de afwerking de constante lichtopbrengst en kleurweergave dan kunt u constateren dat de ervaring van deze producten afstraalt. Deze ervaring is ook geïntegreerd in het gebruiksgemak van de LS producten zodat de gebruikers de producten zo optimaal mogelijk in kunnen zetten. Alle LS producten voldoen aan de wereldwijde kwaliteitsnormen dankzij de CE en ROHS certificaten.

Met de Bi-Color functie die op vele modellen zijn toegepast kan men eenvoudig en snel de kleurtemperatuur aanpassen tussen 3200K en 5600K. Er zijn ook modellen waar de ingestelde waarden digitaal op de achterzijde te zien zijn. Alle LS LED lampen hebben een hoogwaardige CRI van 85!Weergave:


Bezig met laden...


| Meer