€ 31,00 € 9,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
JYC PRO1-Digital CPL 46mm

Omschrijving:
Speciaal voor digitale camera's heeft JYC deze filters op de markt gebracht. Het glas komt van de Japanse fabriek HOYA en is van de beste optische kwaliteit. Twee uiterst sterke HD optische glazen zijn voorzien van 2 polariserende lagen die in een uiterst sterk en soepel draaiend aluminium frame zijn geplaatst. De meervoudige coating zorgt voor een grote lichtdoorlatendheid. Super professionele kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
 
Circulair Pola werking (CPL)
Het JYC PRO-1D circulair polarisatiefilter laat alleen directe lichtstralen door, waardoor de afbeeldingen kleurrijker uit de verf komen. Licht wat van andere oppervlakken wordt teruggekaatst in de lens wordt dus genegeerd. Je kunt zelf de mate van de filtering beïnvloeden. Je draait net zolang tot de reflecties weg zijn en je beeld diezelfde prachtige kleuren heeft als de werkelijkheid. Met een op de juiste manier gebruikt polarisatiefilter worden je foto's beter van kleur, beter van contrast en je zal zien dat er ook meer 'diepte' in je foto's komt. Het filter heeft voor de belichting een verlengingsfactor van 1,5 tot 2,0 stops hetgeen door de camera automatisch in de meting wordt meegenomen.
 
Specificaties:
Zwart geanodiseerd frame

De filters zijn voorzien van een 3mm hoog matzwarte aluminium frame welke reflecties vermindert.
 
Zwart omrand glas
De filters zijn uitgerust met zwart omrand glas om de kans op reflectie van de rand te verminderen.
 
Low profile frame
Ultra dun filter frame om te helpen voorkomen dat vignettering optreedt bij groothoek objectieven.

Gekartelde edge frame
De filter is uitgerust met een frame welk voorzien is van een rechte kartel voor anti-slip tijdens het los- en vastdraaien van de filter.
 
Ultradun glas
Het gebruikte glas heeft een dikte van 1,1m (dezelfde klasse als HOYA PRO-1D serie).
 
Leverbaar in de maten
49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm, 82mm

| Meer


Foto('s):

Opties:

Verzendkosten

€ 5,95 

Voorraad

€ 31,00
€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen