€ 1.199,00 € 699,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op een koppelstuk zijn zeer lichte kr, daarom wordt deze hoogwaardige RIG tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden.

Wondlan BMCC03 camera rig voor BMCC & BMCC camera's

Deze exclusief door Wondlan ontworpen rig is geschikt voor de meeste BMCC & BMPC camera's. Het is een ontwerp naar de nieuwste technologie en geeft de camera de best mogelijke ondersteuning en bedieningscomfort.
Er zijn vier modellen leverbaar.
 
Beschrijving
De Wondlan BMCC03  is voorzien van nieuwe gefixeerde handgrepen aan beide zijden,die in de voor u gewenste stand gezet kunnen worden, ook de tophandle heeft een click-slot systeem, waardoor de RIG zeer gebruiksvriendelijk werkt. De base plate kan snel en simpel voor of achteruit geschoven worden,zodat ook de meest gangbare DSLR camera's er op passen. De rig heeft een quick connection systeem waardoor de camera er snel en stevig op gemonteerd kan worden. Met het dubbel aangedreven focusweel is het eenvoudig en snel scherpstellen met of zonder de flexible shaft. Er wordt een voedingsplaat (battery base plate) meegeleverd waarop zware accu's met V-lock geplaatst kunnen worden. De matte box kan snel voor de lens weggedraaid worden zodat het eventueel wisselen van lenzen geen probleem is. Er wordt ook een BMCC power kabel meegeleverd. Dankzij de ruime afmetingen kan de rig bijna alle BMCC & BMPC camera's aan. Bekijk de afmetingen op de foto. De rig wordt in een stevige aluminium koffer geleverd.

Leveringsomvang
1x Basis unit BMCC03
1x Top handle
2x Zij handvatten
1x Battery base plate
1x Voedingskabel BMCC
1x Focus wiel
1x Matte box
1x Flexibele handle
1x Aluminium koffer

*(Afgebeelde camera en extra accessoires zijn niet in de levering opgenomen).

| Meer


Foto('s):

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 1.199,00
€ 699,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen