€ 169,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Zhiyun Gimbal Smooth 4 White

De Zhiyun Smooth 4 maakt van uw mobiele telefoon een professionele filmcamera, met de Smooth 4 maakt u eenvoudig trillingvrije en vloeiende beelden. Met het geïntegreerde bedieningspaneel kunt u zowel de stabilizer als uw camera-instellingen met één hand bedienen zonder dat u het beeldscherm hoeft aan te raken. 

Kortom: snel en eenvoudig professioneel ogende video’s maken met uw Smartphone!

Zoom,- en focuswiel 
De Smooth 4 is aan de zijkant voorzien van een verfijnde zoom,- en focuswiel, deze functie kunt u met één knop instellen zodat u snel kunt schakelen tussen de zoom,- en focusfunctie. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan.

PhoneGo Mode
Wilt u snel van scene switchen in uw video? Dan kunt u PhoneGo knop op de achterzijde ingedrukt houden zodat de motoren gelocked worden. Dit voorkomt dat er vertraging in uw video ontstaat wat normaal gesproken het geval kan zijn bij het switchen van scene. 

Time-Lapse Expert
De Smooth 4 ondersteund allerlei geavanceerde opnametechnieken zoals; Timelapse, Moving timelapse en Motionlaps.

Object Tracking
Naast gezichtsherkenning kunt u de Smooth 4 ook een object laten volgen met verhoogde precisie. U selecteert een object dat u wilt volgen en de stabilizer doet de rest! 

Two way Charging with Longer Runtime
De Smooth 4 is 12 uur non-stop te gebruiken, de batterij-indicator geeft aan hoeveel power er nog over is. De telefoon kan rechtstreeks via de stabilizer opgeladen worden tijdens het filmen. De stabilizer kan daarentegen eventueel tijdens gebruik opgeladen worden door een externe USB-powerbank. 

| Meer


Foto('s):

Video('s): Smooth 4

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

30

€ 169,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen