€ 27,00
Prijs per set
Aantal: Bestellen

Bresser T-13 Universele Draadloze Triggerset
De ideale oplossing voor het draadloos activeren van studioflitsers. De set bestaat uit een zender en een ontvanger en heeft een bereik van ongeveer 20 meter over acht instelbare kanalen.

De zender
De zender is geschikt voor nagenoeg elk type camera met een hot shoe (voor Sony-camera's is eventueel een extra adapter nodig). Zo is de set geschikt voor bijna alle populaire reflexcamera's. Daarnaast kan de zender ook via het x-contact aan de camera gekoppeld worden, bijvoorbeeld wanneer er geen flitsschoen aanwezig is of de flitser al voor een ander accessoire wordt gebruikt. De zender heeft een testknop en kan worden ingesteld op 8 kanalen. Kies hetzelfde kanaal voor zender en ontvanger. De zender werkt op een 12 V-batterij (meegeleverd), waardoor er ongeveer 20.000 flitsen mogelijk zijn!

De ontvanger
De ontvanger werkt op 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd). De ontvanger wordt aangesloten aan de studioflitskabel via de 3,5 mm of 6,35 mm jack plug. Daardoor is de set geschikt voor bijna alle studioflitsers.

Trigger meerdere studioflitsers met één zender
Meerdere ontvangers kunnen worden aangesloten op één zender! Wanneer een studioflitser met deze set wordt uitgevoerd, dan zullen alle andere studioflitsers in de buurt met een geïntegreerde slave, automatisch worden geactiveerd. Als een flitser geen slave heeft of als deze niet reageert vanwege de positionering, kan een extra ontvanger gekocht worden om er zeker van te zijn dat alle studioflitsen tegelijkertijd afgaan.

Kenmerken
- Complete universele draadloze triggerset
- 8 Kanalen
- Aansluiting afzender via flitsschoen of x-contact
- Aansluitingsontvanger via de stekker

Leveringsomvang
- 1x Bresser T-13 Zender (12 V Batterij, inbegrepen)
- 1x Bresser T-13 Ontvanger (2x AAA-batterijen, niet inbegrepen)
- 1x 6,35 mm verloopstekker jackplug


| Meer


Foto('s):

Verzendkosten

€ 5,95 

Voorraad

€ 27,00
Prijs per set
Aantal: Bestellen