€ 32,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Bresser Flat Lay – 60x60 cm

Je kent ze vast wel, van die foto’s die recht van boven zijn genomen. Van foodfoto’s of tot een paar spulletjes nonchalant op een tafel. Wil jij ook graag zulke foto’s maken en ben je op zoek naar gave prints om je foto’s tot een hoger niveau te tillen? Onze Bresser flat lay achtergronden zorgen voor een perfecte ondergrond of achtergrond voor je foto’s. De borden reflecteren niet en zijn haarscherp, ze geven je foto nét dat beetje extra. Ze zijn een must-have voor productfotografie want op een simpele manier creëer je veel sfeer. Gebruik de borden bijvoorbeeld voor flat lay foto’s, als achtergrond of maak een combinatie van beide.

De borden zijn verkrijgbaar in twee formaten (40x40 centimeter en 60x60 centimeter) en verkrijgbaar in 25 verschillende prints. En doordat ze licht van formaat zijn ze gemakkelijk in gebruik en nemen ze niet veel ruimte in beslag.

Houd er altijd rekening mee dat de kleur op de foto, getoond op het beeldscherm, altijd iets kan afwijken met de werkelijkheid. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt doordat een beeldscherm een RGB- kleurenweergave heeft.

Kenmerken:
- Formaat: 60x60 centimeter
- Herbruikbaar
- Licht en compact
- Reflecteert niet
- Hoogwaardige print
- Geschikt voor flat lay foto’s of als achtergrond
 

| Meer


Foto('s):

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Voorraad

€ 32,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen