€ 289,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Bresser LS-900A LED Studiolamp 54W - 8.860LUX Bi-Color

Beschrijving: 

Bresser is een grote speler in de ontwikkeling van hoogwaardige LED lampen voor de foto en video studio. Doorlopend worden deze nieuwe ontwikkelingen in hun modellen toegepast. De Bresser LED lampen vallen op door hun grote en egale lichtopbrengst over het gehele bereik, dit komt door het gebruik van hoogwaardige halfgeleidedende materialen.

Bij veel leveranciers wordt van de standaard waarde uitgegaan dat 1 Watt vermogensverbruik van een LED lamp kan worden vergeleken met 5 Watt van een fluorescentielamp en met 25 Watt van een halogeenlamp. U begrijpt dat dit zeer relatief is en afhangt van de kwaliteit en het type LED technologie die er wordt gebruikt. Ook de lichtspreiding van een halogeenlamp is anders dan bij LED, en het blijkt bij nametingen dat deze standaard waarden meestal te hoog gegrepen zijn. Daarom hanteren wij een realistischer vuistregel, namelijk: 1W Bresser LED is gelijk aan 16W Halogeen. Een LED lamp van 54 Watt is dus vergelijkbaar met een 900 Watt halogeenlamp (gemeten op een afstand van 1 meter).

De Bresser LED lampen zijn heel goed te gebruiken bij portret- en productfotografie en videoproducties. Met het optionele soft / diffuusfilter kan op korte afstand met floodlicht effect belicht worden. Dankzij het meegeleverde 4 kleppenvoorzetstuk kan het licht naar behoefte gebundeld en gericht worden.op deze kleppenset kan ook nog eensoftbox met honingraat geplaatst worden, waardoor het licht behoorlijk zachter wordt. Een groot voordeel van LED lampen is, dat ze niet warm worden en daardoor zonder enig risico langdurig gebruikt kunnen worden. De gemiddelde levensduur van een LED lamp is ongeveer 50.000 branduren. De verlichtingssterkte is traploos regelbaar en de lamp is aan te sluiten op zowel het lichtnet als op de optionele accu. 
De LED lamp kan met een optionele afstandsbediening tot een afstand van 60 meter bediend worden. Met deze adstandbediening kunnen 9 verschillede LED lampen uit deze serie aangestuurd worden. De BI-Color functie heeft grote voordelen. Aan de achterzijde kan de lamp met twee knoppen traploos ingesteld worden op de juiste lichtsterkte en op de gewenste kleurtemperatuur tussen 3200 en 5600K. De ingestelde waarden kunnen digitaal afgelezen worden. Dus lekker snel voor video en foto om te schakelen.

Wordt inclusief 5500K diffuus filter geleverd!
Op de achterzijde zit een V-Lock adapter. De lamp kan op een v-lock accu tot wel 3 uur branden. Handig voor op locatie 

Kenmerken:
- Hoogwaardige halfgeleide materialen
- Ultra heldere LEDs van laatste generatie
- Perfekt daglicht spectrum
- Egale spreiding en hoge lichtopbrengst
- Lange levensduur
- Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding
- Bi-color - voor snel instellen van de juiste kleurtemperatuur


Optionele accessoires:
- Afstandsbediening
- V-Lock Accu + lader
- Softbox
- Tas

Specificaties:
- 54W / 8.860LUX
- Traploos regelbare lichtsterkte
- Traploos regelbare kleurtemperatuur van 3200 tot 5600K
- Lichtopbrengst: 5530 Lumen
- Lichtopbrengst: 1meter 8860LUX, 2 meter 2600LUX, 3 meter 1290LUX
- Afmeting verlichtingsvlak:  30 x 30 cm
- Afmeting geheel: 38 x 38 cm
- Gewicht: 6 kg
- Aantal Ultra Heldere LED's: 900
- Color Rendering Index (CRI): 95%
- Dimbereik: 10% - 100%
- V-Lock adapter

Leveringsomvang:
- Led Studiolamp 54W 
- Diffuusfilter 5500K
- Bi-color
- Netsnoer


| Meer


Foto('s):

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 289,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen