€ 749,00 € 499,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Wondlan CA-01 Camcorder Kit Standaard 1
De Professionele Wondlan CA-01 standaard ondersteund verschillende camcorders zoals de Sony PMW-F3, Sony FS100, Panasonic AF103, Canon C300 en de Sony HD1000C etc. Een oerdegelijk Camcorder Kit welke zwaar is uitgevoerd en ideaal is om als basis te gebruiken voor een professionele RIG voor uw Camcorder. De Standaard 1 uitvoering is opgebouwd uit hoogwaardige componenten welke naadloos aansluiten op de geldende standaard.
 
Wondlan Mattebox I Professional
Dankzij de Wondlan Mattebox I Professional hoeft u niet bang te zijn dat het licht direct op het objectief schijnt. De mattebox heeft drie verwijderbare kleppen, welke eenvoudig geïnstalleerd, verwijderd en aangepast kunnen worden. Een speciale opening zorgt er hierbij voor dat de kleppen op hun plaats blijven. De kleppen zijn gemaakt van aluminium, wat er voor zorgt dat de mattebox niet te zwaar wordt. De mattebox heeft een front diameter van 245 mm tot 160 mm en een back diameter van 140 mm. De afstand tussen de voor- en achterkant is 115 mm, waardoor de mattebox geschikt is voor 16:9 groothoeklenzen. Naast het afschermen van direct licht, biedt de Wondlan Mattebox I Professional ook extra ruimte voor het toevoegen van filters, te weten 4x4 filters en 4x5.65 filters. De mattebox is geschikt voor objectieven met een diameter van 51mm, 64mm, 76mm en 103mm. Er worden vier neoprene ringen meegeleverd voor de betreffende objectieven.
 
Wondlan FF01 Follow Focus Standaard
De Wondlan Follow Focus geeft u de mogelijkheid te focussen met meer precisie. Het systeem is gemaakt van aluminium en andere hightech materialen, deze follow focus is geschikt voor de meest veeleisende cameraman. De follow focus kan direct bevestigd worden op het Wondlan 2.0 Sniper Systeem. Om compatibel te zijn met de verschillende soorten lenzen worden er twee flexibele focus ringen meegeleverd. De openingen ondersteunen een buis met een diameter van 15mm.
 
Wondlan PL28 Big Baseplate met 40 cm buizen
Een degelijk en groot uitgevoerde baseplate welke geschikt is voor zware camera's en camcorders. Door de precieze bouwwijze kan de camera veilig en solide geplaatst worden. De PL28 Big Baseplate kan uitstekend gecombineerd worden met andere accessoires. De basis van 120x58mm is gemaakt van aviation aluminium en heeft een 140x60mm quick release plate en anti slip kussens op het oppervlak. De quick release plate kan worden gemonteerd en gedemonteerd door en is uitgevoerd met een extra beveiliging zodat de camera niet van de basis af kan schuiven.

Leveringsomvang
1x Wondlan Matte box (MA01)
1x Wondlan Follow Focus (FF01)
1x Wondlan PL28 Big Base Plate
2x Wondlan 40 cm Buizen
1x Wondlan Flightcase

* Camera, microfoon en monitor zijn niet inbegrepen bij deze set.

| Meer


Foto('s):

Video('s): Wondlan DSLR Rigs

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 749,00
€ 499,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen