Deze online shop maakt gebruik van cookies voor een optimale winkelervaring. Hierbij worden bijvoorbeeld de sessie-informatie of de taalinstelling op uw computer opgeslagen. Zonder cookies wordt de functionaliteit van de online-shop beperkt. Klik alstublieft hier, als u hiermee niet akkoord gaat.

Impressum

Contact 

Folux B.V.

Smirnoffstraat 8
7903 AX Hoogeveen
Nederland

Telefoon: 0528 232476

E-Mail: info@bresserbenelux.nl

Bestuurder: Helmut Ebbert

Kamer van Koophandel: Hoogeveen, HRB 55010342

Btw-identificatienummer(s): NL851528144B01

Registratienummer EAR: WEEE-reg. nr. DE 34323861.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.
Voor de beslechting van geschillen uit een overeenkomst met een consument, dan wel daarover of een dergelijke overeenkomst al dan niet bestaat, zijn wij verplicht deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een geschillencommissie voor consumentenzaken ('Verbraucherschlichtungsstelle'). Bevoegd is de zogeheten Universalschlichtungsstelle van het Zentrum fur Schlichtung e.V., Straßburger Straße 8, 77694 Kehl am Rhein te Duitsland, www.verbraucher-schlichter.de. Wij zullen deelnemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor deze commissie.

Impressum erstellt mit dem Trusted Shops Rechtstexter in Kooperation mit FÖHLISCH Rechtsanwälte.