Deze online shop maakt gebruik van cookies voor een optimale winkelervaring. Hierbij worden bijvoorbeeld de sessie-informatie of de taalinstelling op uw computer opgeslagen. Zonder cookies wordt de functionaliteit van de online-shop beperkt. Klik alstublieft hier, als u hiermee niet akkoord gaat.
Weergegevens, wektijd, luchtkwaliteit - kijk uit naar de functies van uw weerstation basis in een andere kamer of huishouden
105,00 € * Meer info
Kan worden gecombineerd met veel verschillende weerstations, extra basisstations - houd altijd een oogje op uw weergegevens
83,79 € *
Met het extra basisstation voor uw 3-in-1 Profi-windmeter kunt u de meetwaarden van uw buitensensor op een extra locatie gebruiken. De geïntegreerde sensor meet ook de binnentemperatuur en luchtvochtigheid.
54,49 € * Meer info
Fantastische weersvooruitzichten - met het extra basisstation met extra groot 48,3 cm kleurendisplay, kunt u uw lokale weergegevens naar een andere kamer brengen.
489,00 € * Meer info
Vervanging of uitbreiding - het basisstation toont u alle meetgegevens van uw weerstation en wordt geleverd met zijn eigen geïntegreerde thermo-hygrosensor.
259,00 € * Meer info
Slimme toevoeging of geschikt reserveonderdeel: Met dit basisstation voor uw MeteoChamp Weerstation heeft u altijd alle weergegevens op het scherm.
279,00 € * Meer info
Slimme toevoeging: Met dit extra basisstation profiteert u van uw meetgegevens over weer, tijd en binnenklimaat in een ander huishouden of een andere kamer.
175,00 € * Verzendgewicht 1.009 kg Meer info
Weer, wekker, ruimteklimaat - gebruik de functies van uw weerstation in een andere kamer of een ander huishouden!
99,00 € * Meer info