€ 459,00 € 195,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Photo Dynamic VA PRO 400W Boom High Speed flitser
De gepatenteerde Photo Dynamic flitskoppen zijn uniek in ontwerp, functionaliteit en techniek. Deze nieuwe modellen van het Koreaanse bedrijf Photo Dynamic hebben wereldwijd veel positieve reacties opgeleverd. De Boom versie biedt de fotograaf het gemak van het eenvoudig instellen af lezen van de instellingen doordat de monolight bevestigd wordt aan het (boomarm)statief en de flitskop los aan het (boomarm)statief bevestigd wordt. Dit geeft meer vrijheid en is uitermate gebruiksvriendelijk. Op deze wijze kan men ook gebruik maken van elk denkbare accessoire omdat de flitskop zelf een stuk lichter is.

Het overzichtelijke bedieningspaneel zit aan de zijkant en is daardoor ook op grotere hoogte makkelijke te gebruiken. Een ingenieuze toevoeging, ook wel “gravity sensor” genoemd, zorgt er voor dat het display zich automatisch aanpast aan de stand van de flitskop. Zo is het display duidelijk af te lezen. Het exterieur en interieur zijn van een hoogwaardig niveau en heeft verschillende aspecten die de Europese makers zelfs overtreffen. Er wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige componenten. Ook op de flitsbuizen is niet bezuinigd, mooi constant van kleur en duurzaam. Kortom een flitser waar de professional mee uit de voeten kan: zowel het display als het digitale circuit zorgen voor de volgende kenmerken; duurzaam, constante kleurtemperatuur, snelle werking, accurate controle over de flitsduur en volume. Met een range van 63 stappen in 7 f-stops is er meer dan voldoende creatieve speelruimte voor de fotograaf.

De nieuwe VA Pro Boom is uitermate geschikt voor professionele en semiprofessionele gebruikers. Deze High Speed flitser maakt gebruikt van superieure belichtingsmogelijkheden.  De hoogwaardige condensatoren worden door geavanceerde technologie opgeladen. Zo wordt een precieze en constante belichting van hoge kwaliteiten verzekerd. Vooral de High Speed modus, ook wel hoge snelheid seriële flash modus genoemd, geeft de fotograaf de gelegenheid om levendige en heldere beelden te maken. Met ontladingen tot wel 50 keer biedt deze High Speed Flitser de fotograaf zeer veel creatieve mogelijkheden. Ook de halogeen-flash combinatie mode draagt hier aan bij. Het 4-staps A.I. Cooling System zorgt voor een constante temperatuur in de flitser zodat deze niet oververhit raakt. Dit komt de continuïteit en de levensduur meer dan ten goede.

Dankzij de combinatie van flitsen en een sterke (instelbare) halogeen instellamp, kan deze flitser ingezet worden voor zowel de fotografie als voor video. Snelle oplaadtijd van 0.08 tot  maximaal 0.9 seconde. De kop heeft een Bowens-S bajonet, Alle accessoires van Bresser en Menik, zoals softboxen, reflectoren en kleppensets, zijn 100% compatible met de flitsers van Photo Dynamic.
 


Kenmerken

● Breed instelbaar (7 f-stops in 63 stappen)
● Nauwkeurig in te stellen (stappen van 0.1 en 1.0)
● Korte Flash Duration (Max.: 1/2600 sec.)
● Constante Power Output
● Instellamp 300 Watt (220V)
● Eenvoudige bediening
● Megajet Engine voor snelle en hoogwaardige belichting
● Display met Automatic Gravity Sensor
● Smart Automatic Flash Countering Memory
● A.I. Cooling System

Leveringsomvang
- Photo Dynamic VA PRO 400W Boom High Speed flitser
- Photo Dynamic Boom Head
- Beschermkap
- Reserve zekering
- Halogeen instellamp
- Netstroomkabel
- Statiefklem
- Handleiding (Engels)

Let op!
De flitsbuizen van Photo Dynamic zijn helaas niet meer door ons na te leveren. Hiervoor kunt u terecht bij Photo Dynamic.

Specificaties

 Model VA400
 Vermogen 400WS
 F-Stop (1m) 6.9 ~ 63.9
 Power Range 7 f-stops (in 63 stappen)
 Power Range Ws 2 ~ 400
 Power Steps in F-Stop 0.1 en 1.0
 Flash Duration 1/2632
 Oplaadtijd 220V (sec) 0.08 ~ 0.9
 Oplaadtijd 110V (sec) 0.2 ~ 1.2
 Kleurtemperatuur 5500K (±200)
 Output tollerantie 0.1%
 Voltage 220V AC 220V 50/60Hz
 Voltage 110V AC 110V 50/60Hz
 Instellamp modi On / Off / Prop / Free / Dimmer
 Vermogen Instellamp (W/S) 220V 300W / (100 ~ 300)W
 Vermogen Instellamp (W/S) 110V 300W / (100 ~ 300)W
 Ready Indication Sound (Beep) / Dimmer (Instellamp)
 Triggering Test button / Photo Cell / Sync Kabel
 Sync Voltage 5V (Compatible met alle camera's)
 Fan Cooled Ja (4 stappen A.I. Cooling System)
 Afmetingen (mm) 249 x 122 x 123
 Gewicht (kg) 2.8

| Meer

Video('s): Photodynamic gebruiksaanwijzing VA-Pro serie


Discharge mode 1 tot 50x

Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 459,00
€ 195,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen