€ 99,00
Prijs per set
Aantal: Bestellen

Bresser WT-4i Canon Triggerset voor FN Serie & SJD-200
Bresser WT-4i Triggerset is compatible met Canon EOS DSLR camera's. Met de geavanceerde zender kunnen tot 198 (2 x 99) verschillende flitsers aangestuurd en ingesteld worden. Ideaal dus voor het gebruik bij verschillende opstellingen. De zenderunit past op de flitsschoen van de camera. De ontvanger wordt door middel van een USB aansluiting aangesloten op de flitser. De kit bestaat uit één zender en één USB-ontvanger. De kit bevat één afstandsbediening zender eenheid en één USB-ontvanger.

​Deze unieke 2.4 Ghz trigger/controller voor studioflitsers heeft een aantal bijzondere eigenschappen waarmee het werken met 1 of meerdere flitsers in de studio zeer comfortabel wordt. Vanaf 1 positie kunt u tot 198 flitsers instellen en controleren! Slechts één studioflitser wordt door deze set getriggerd, de overige studioflitsers zullen meeflitsen op de ingebouwde lichtgevoelige slave (deze lichtgevoelige slave zult u dus moeten activeren via het menu van de studioflitser). De instellingen van de overige studioflitsers die voorzien zijn van een (extra te bestellen) ontvanger kunnen uiteraard wel op afstand ingesteld worden.
 
Kenmerken:
- LCD Display
- 2.4G draadloos (tot op 50 meter)
- USB ontvanger (exta ontvangers zijn los te bestellen)
- Twee groepen A + B
- Elke groep instelmogelijkheden voor 99 flitsers (totaal 198)
- Flitssynchronisatie 1/200 sec
- Maximale flitssynchronisatie 1/8000 sec (in combinatie met Bresser FN Serie en SJD-200)
- Instellamp van flitser aan/prop/uit
- Sterkte flitser instellen
- Beeper uit/aan
- Aantal flitsen instellen 1x, 5x, 10x of 15x per seconde
- Snel van kanaal wisselen
- Testflitsknop
- Power saving en sleep mode

Leveringsomvang:
- 1x Bresser WT-4i zender voor Canon
- 1x Bresser F-2i USB-ontvanger
- 2x AAA Batterijen
- 1x Handleiding (Engels)

Compatible:
Deze WT-4i triggerset is compatible met de volgende Canon camera´s:
- Canon EOS 5D SR
- Canon EOS 5D Mark III
- Canon EOS 5D Mark II
- Canon EOS 6D
- Canon EOS 7D
- Canon EOS 70D
- Canon EOS 450D

*Let op: deze triggerset is alleen compatibel met onze FN Serie en SJD200 lampen in combinatie met Canon EOS DSLR camera’s. De zender van deze triggerset is uitgevoerd met een ingenieus locking systeem zodat de zender goed contact maakt met de contactpunten op de hot shoe. Zeker bij een HSS van 1/8000 is goed contact noodzakelijk. Als men de zender op de hotshoe wil plaatsen of verwijderen vanaf de hot shoe dan moet de locking ring helemaal omhoog gedraaid worden zodat de locking pin vrij komt. Doet men dit niet, dan kan men de hot shoe, camera of zender beschadigen.


| Meer


Foto('s):

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 99,00
Prijs per set
Aantal: Bestellen